3D Mezoniti

3D Mezoniti

3D Mezoniti su revolucionarni tretman kojim se trenutno zateže koža lica i tela, koruguju bore, poboljšava tonus kože i uklanja višak kože sa stomaka, butina i ruku. Rezultati ovog tretmana su jednaki pravom face liftingu, ali uz očuvanje prirodnog izgleda.

ŠTA SU MEZONITI?

Mezoniti su metod u kojem se koriste posebno dizajnirana biorazgradiva vlakna za podizanje, zatezanje i podmlađivanje kože. Uvođenje niti pod kožu se radi posebnim tankim iglama, gde se pravi mreža niti na različitim nivoima. Niti se u potpunosti razgrade za 6-9 meseci, a za to vreme se na mestu ubacivanja igle stvara fibrozno tkivo koje zateže kožu. Njihov najjači efekat je podsticaj proizvodnje novog kolagena, povećana prokrvljenost kože, što još više podstiče stvaranje kolagena te podmlađuje kožu. Rezultat traje 2-5 godina.

Mezoniti se koriste za zatezanje kože lica, lifting, oblikovanje lica i redukciju bora. Koriste se još i za zatezanje i oblikovanje kože vrata, dekoltea, grudi, stomaka i butina. Mezoniti su jedina metoda koja vraća volumen, podiže opuštenu kožu, popunjava bore na čelu, između obrva, oko očiju, nazolabijalne i bore oko usana. Mezoniti podižu obraze, obrve, oblikuju i zatežu donju vilicu. Osim efekta zatezanja i liftinga, popravlja se tonus kože pri čemu je mimika lica potpuno očuvana.

KOME JE NAMENJEN TRETMAN?
Tretman je namenjen osobama oba pola, a starosna granica nije jasno definisana i zavisi od stanja kože. Preporučuje se od 35.godine.

KADA SE VIDI REZULTAT I KOLIKO TRAJE?
Nekoliko dana nakon tretmana oseća se zatezanje kože, obavezna kontrola pacijenata je posle 3-4 nedelje, a krajnji rezultat i potpuni efekat mezoniti nakon 40-60 dana. Rezultati traju 2-5godina, nakon čega se tretman može ponoviti.

DA LI SE MEZONITI MOGU KOMBINOVATI SA DRUGIM TRETMANIMA?
Naravno! Mezoniti se mogu kombinovati sa bilo kojim tretamanom, a najbolji efekat se postiže u kombinaciji sa hijaluronskim filerima.

AS Medicus Aesthetic Poliklinika As Medicus Biorezonanca Balkan Hotel Garni