Kavitacija

Kavitacija

Kada govorimo o kavitaciji,ona predstavlja neinvazivnu, bezbolnu, sigurnu i brzu metodu , pomoću koje se bez hirurške intervencije odstranjuju masne ćelije, a rezultati su vidljivi i trajni.

Kavitacijom dobijamo gotovo jednake rezultate kao kod hirurškog zahvata, ali bez anestezije, bolova i dugotrajnog oporavka. Niskofrekventni ultrazvučni talasi pretvaraju čvrste masne ćelije u tečne i time omogućavaju njihovo izbacivanje iz organizma tako sto se oslobodjena mast usmerava u limfne sudove I eliminise iz tela prirodnim putem I uz pomoc limfne drenaze.

Zavisno od vrste celulita i masnih naslaga područja koje se tretira, biraju se odgovarajući programi za oblikovanje stomaka, bedara, bokova, nadlaktice, butina i gluteusa.Bitno je naglasiti da nakon tretmana kavitacije nema neravnina na koži koje su često prisutne nakon liposukcije.

Tretman kavitacije se izvodi jednom nedeljno na jednoj zoni i svaki tretman mora da prati 1 tretman limfne drenaže u toku nedelje,a efekat je smanjenje obima za 3-6cm kod tretmana masnih naslaga I redukcija celulita do 80%. Sa ovim tretmanom može se rešiti problem "pivskog" stomaka koji je vrlo čest kod muškaraca.

AS Medicus Aesthetic Poliklinika As Medicus Biorezonanca Balkan Hotel Garni