Mezoterapija lica

Mezoterapija lica

Cilj mezoterapije u procesu podmladjivanja kože lica jeste povećanje aktivnosti fibroblasta, ćelija odgovornih za produkciju kolagena, elastina i hijalurona u koži kao i aplikacija pune koncentracije aktivnih supstanci neophodnih za obnavljanje zdrave i mladalačke kože. Sa ponavljanjem procedura smanjuje se dubina bora, povećava se količina kolagena, a samim tim se popravlja i tonus kože.Efekat se postize vec nakon prvog tretmana i to je razlog sto je ova metoda podmladjivanja sve popularnija.

U nasem centru AS MEDICUS AESTETHIC se primenjuju savremene metode mezoterapije : mesoglow,mesolift i streching lica.

MESOGLOW ili holivudski sjaj- predstavlja primenu mezoterapijskih koktela koji koži lica,vrata i dekoltea daju svežinu,elastičnost i sjaj,ali istovremeno ublažavaju postojeće bore i preveniraju mogućnost nastanka novih.

MESOLIFT-predstavlja primenu mezoterapijskih koktela koji pored toga sto koži daju sjaj,svežinu i hidrataciju,imaju i efekat liftinga.

STRECHING-primenjuje se na koži lica i celog tela.Dovodi do vraćanja tonusa i zatezanja opuštene kože čiji uzroci mogu biti nagli gubitak kilograma,proces starenja,porodjaj,hirurške intervencije...

HAIR LOST CONTROL-predstavlja primenu mezoterapije za rešavanje opadanja kose i proredjenog i slabog vlasišta.

Pozovite nas kako bi se detaljnije informisali.

AS Medicus Aesthetic Poliklinika As Medicus Biorezonanca Balkan Hotel Garni