Mezoterapija

Mezoterapija

Šta je mezoterapija?

Mezoterapija predstavlja savremenu metodu kojom se rešava veliki broj estetskih,ali i zdravstvenih problema. Svoju primenu je našla u raznim granama medicine : reumatologiji,urologiji,neurologiji,dermatologiji,internoj medicini,ginekologiji,stomatologiji,a primarno mesto zauzima u estetskoj medicini.

Starenjem koža gubi svoju elesticnost i teksturu, redukuje se potkožno masno tkivo, a koža postaje slabije prokrvljena. Većina navedenih promena nastaje sa smanjenom funkcijom fibroblasta koji su odgovorni za produkciju kolagena i elastina, uticajem UV sunčevog zračenja, slobodnih radikala, štetnog uticaja spoljne sredine.

Mezoterapija je metoda kojom se vitamini, minerali,amino-kiseline,kolagen, elastin, hijaluronska kiselina,metaboliti, antioksidansi i ostale aktivne supstance ubrizgavaju u srednji sloj kože-mezoderm. Na taj način dobija se intenzivnija hidratacija i ishrana kože,proces starenja se značajno usporava i koža i potkožna tkiva rejuveniraju.

Tretmani mezoterapije ublažavaju bore na licu, vratu i dekolteu, vraćaju umornoj koži svežinu i jedrinu, zatežu je i hidriraju, odnosno postižu efekat vitalizacije i liftinga kože.

Mezoterapijom iskljucivo mogu da se bave lekari koji su specijalizovani za tu vrstu terapije.

Pozovite nas kako bi se detaljnije informisali.

AS Medicus Aesthetic Poliklinika As Medicus Biorezonanca Balkan Hotel Garni